12 Nisan 2011 Salı

Recep İvedik 2 (2009) online izle seyret indir tek parça

Recep İvedik 2 (2009)



Konusu: Recep'in tek yakini,killi,yasli ve zamanini PlayStation oyna***k geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yasadigi sarhos, aylak ve avare hayati birakip is bulmasini,evlenmesini ve sayginlik kazanmasini ister. Recep babannesinin istekleri için haril haril kendisine is aramaktadir. Recep Ivedik her ise gider, gittigi islerde de ortaligi birbirine katar. Kuzeni Hakan'in yakin çevresi çok genis oldugu için sahip oldugu is yerinde ona yeni bir is verir. Torpilli Recep, bir yandan isyerinde terör estirirken, bir yandan da isi ögrenecektir.

Oyuncular:
Sahan Gökbakar ... Recep Ivedik
Gülsen Özbakan .... Pakize Ivedik
Efe Babacan .... Hakan Ivedik
Çagri Büyüksayar .... Ali Kerem
Asiye Dinçsoy .... Yakuza
Zeynep Çamci .... Kasiyer
Aysan Sümercan... Yoga Hocasi
Füsun Öztoprak
Müjde Uzman
Gülsah Sahin
Esin Gündogdu
Oya Salman
Yildiray Yildizoglu
Meltem Ipekçi
Ayfer Çalgici
Erkan Baltaci
Begüm Öner
Ayse Özkök
Elif Burcu Barut
Metoi Louis
Hiroshi Nakama
Fevzi Gökçe
Affan Gürel

Recep İvedik Serisi
Recep Ivedik (2008)
Recep Ivedik 2 (2009)
Recep Ivedik 3 (2010)

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------

Recep İvedik (2008) online izle seyret indir tek parça

Recep İvedik (2008)



Konusu: Adamin biri yolda cüzdanini düsürür, baska biri kapip kaçacakken Recep Ivedik olaya müdahale eder. Cüzdanin Antalyali bir is adamina ait oldugunu ögrenince Antalya’ya gider ve sahibine teslim eder. Tam dönecekken çocukluk aski Sibel’le karsilasir. Tek amaci kendisini hatirlamayan Sibel’e kendini begendirmektir. Recep Ivedik’in asil keyifli macerasi bundan sonra baslayacaktir.

Oyuncular: Hakan Bilgin, Sahan Gökbakar, Fatma Toptas, Tulug Çizgen, Nedim Dogan

Recep İvedik Serisi
Recep Ivedik (2008)
Recep Ivedik 2 (2009)
Recep Ivedik 3 (2010)

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------

Muro: Nalet Olsun Içimdeki Insan Sevgisine (2008) online izle seyret indir tek parça

Muro: Nalet Olsun Içimdeki Insan Sevgisine (2008)



Konusu:
Cezaevinden çikan Muro ile Çeto, devrimi köyden baslatmak üzere memleketlerine dönerler. Ilk planlari evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktir. Oysa köyde onlari bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadinla evlendirmistir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasini gerçeklestirmeleri için; kadinlari bulup bosanmalari gerekmektedir. Bunun için Istanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun basina gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacaklari bir örgütle karsi karsiya kalirlar.

Oyuncular:
Mustafa Üstündag,  Selim Erdogan,  Bülent Sakrak,  Demir Karahan,  Eray Türk,  Eren Aksu,  Eva Maya,  Evrim Alasya,  Natalya Bondarenko,  Daria Litvinova,  Murat Ormiyak

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------

Avanak Kuzenler (2008) online izle seyret indir tek parça

Avanak Kuzenler (2008)




Konusu: Üç kuzenden Serkan küçüklügünden beri mucit olma hayaliyle yasayan, Tankut Türkiye'nin jön eksigi oldugunu düsünüp bu boslugu doldurmaya çalisan, Neco kadin meraklisi olmasina ragmen digerlerine göre daha akliselim olandir.

Bu üç avanak kuzen bir CD-DVD dükkani açarlar, fakat tek bir satis bile yapamazlar. Dükkani açmak için borç para aldiklari Süleyman ise parasini zamani geldiginde geri alamadigindan sopa koleksiyonunun parçalariyla kuzenleri döver.

Sonunda bir hafta süreyi koparan kuzenler borçlarini ödemek için plan yaparlar. Ama hesaba katmadiklari olaylar onlari bekler. Recep Ivedik’in yapimcisi Faruk Aksoy’un yapimcilarini yaptigi film, özellikle gençlere yönelik fantastik bir komedi.

Oyuncular:
Yagmur Atacan, Alp Kirsan, Pashan Yilmazel, Fatma Toptas, Tulu Çizgen, Erdal Tosun, Özlem Savas, Hakan Bilgin, Arif Burak Öncü, Görkem Gürsoy

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------

11 Nisan 2011 Pazartesi

GORA - G.O.R.A. (2004) online izle seyret indir tek parça

GORA - G.O.R.A. (2004)

Konusu: Anadolu’nun turistik kentlerinden biri olan Antalya'da tüccarlik yapan Arif uzaylilar tarafindan kaçirilarak G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Arif, gezegende tutsakken gezegeni bir alevtopundan kurtarir ve bu sirada Ceku isimli prensesle tanisir. Bütün bunlar olurken, G.O.R.A. gezegeninin kötü kalpli komutani Logar, Ceku ile evlenerek gezegenin yönetimin ele geçirmek istemektedir. Arif bunu ögrenir ve gezegenden kaçarken Ceku'yu da yaninda götürmek ister, fakat bunun için Komutan Logar'a karsi mücadele vermesi gerekmektedir.

Oyuncular:

Cem Yilmaz- Arif Isik, Komutan Logar, Ersan Kuneri, Komutan Kubar
Rasim Öztekin- Bob Marley Faruk
Özkan Ugur- Garavel, Anonsçu
Safak Sezer- Kuna
Özge Özberk- Ceku
Ozan Güven- Robot 216
Engin Günaydin- Editör
Adil Firat- Mulu
Erdal Tosun- Rendroy
Cezmi Baskin- Amir Toça

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------

Vizontele (2000) (Full Film) online izle seyret indir tek parça

Vizontele (2000) (Full Film)
Konusu: Sene 1974. Van'ın Gevaş ilçesi. Köyün futbolcu delikanlısı Rıfat askere gidiyor. Sevgilisi Asiye ise gururlu bir kız. Üzüldüğünü göstermek istemiyor.Köyün delisi Emin'se teknoloji meraklısı. Ama kontrol edemediği bir tiki var. Başkalarının hareketlerini tekrar etmek. Tüm köy halkı sinemayla yatıp sinemayla kalkıyor. Bir gün TRT'den bir ekip köye TV vericisi getirmek için geliyor ama işi ciddiye almıyor. Deli Emin'se televizyon olayını onur meselesi yapıyor ve bu yolda tek destekçisi ilçenin belediye başkanı Nazmi Bey.
Oyuncular: Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Demet Akbağ, Tolga Çevik,Yılmaz Erdoğan,  Altan Erkekli, Erkan Can,  Cezmi Baskın, Salih Kalyon, Erdal Tosun, Şebnem Sönmez,  Zeynep Tokuş,  İclal Aydın, Köksal Engür,  Meral Çetinkaya, Sinan Bengier, Selahattin Taşdöğen, Serhat Özcan,  Zerrin Sümer,  Bican Günalan, Tuncer Salman, Yasemin Alkaya, Yaşar Cemil Akın,  Betül Arım, Caner Alkaya,  Yeşim Salkım, Mustafa Şen, Yaşar Akın, Şener Kökkaya,  Deniz Erdoğan, Can Kahraman, Mesut Çakarlı,  Sinan Kılıç, Şahin Yaylı, Şenol Ballı

------FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN------